Zazidljivo zemljišče na Gorenjskem
#7483
Podnart
637m2
163000

PREGLED

V naselju Poljšica pri Podnartu je na prodaj zazidljiva parcela velikosti 637 m2. Parcela v celoti poteka v zelo blagem naklonu, ima razgled na gore in je zelo sončna. Parcela leži ob asfaltirani javni poti in ima že izveden vodovodni priključek ter električni vod na sami parceli oz. na občinskem zemljišču, meječem na parcelo. V postopku je vpis služnosti v korist Telekoma, po kateri se bo lahko s sosednje parcele potegnil optični kabel (pod cesto je tudi že položena prazna cev, skozi katero bo lahko speljan). Vse meje so urejene (dokončne) in v celoti označene z mejniki; vpis urejenih meja v evidenco Geodetske uprave (GURS-a) je v teku. Namenska raba prostora po podatkih OPN umešča zemljišče v »površine podeželskega naselja«. Na parceli z določenimi omejitvami mogoča gradnja eno-, dvo- ali trostanovanjske tradicionalne prostostoječe hiše etažnosti (K) + P + (1) + M.  

Poljšica je vas na planoti nad Podnartom približno na sredini med Kranjem, Radovljico in Tržičem; oddaljena je 16 min (15 km) od Kranja, 14 min (14 km) od Radovljice, 15 min (14 km) od Tržiča, 31 min (43 km) od Ljubljane, 17 min (19 km) od Bleda,  42 min (45 km) od Ribčevega Laza v Bohinju in 40 min (49 km) od Kranjske gore. Vas nudi svojim prebivalcem neskončne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (sprehodi, tek, kolesarjenje, gorništvo, plavanje, veslanje, …). V dveh kilometrih oz. 20 min hoje se nahaja slikoviti slap Šum. Poleti je mogoče kopanje v reki Savi, ki je oddaljena približno poldrugi kilometer. V bližnjem naselju Kamna Gorica je pozimi urejeno smučišče. 

Nepremičnina se prodaja prosta vseh bremen, z urejenim zemljiškoknjižnim stanjem in urejenimi posestnimi mejami. 

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Zainteresiranim strankam nudimo vse razpoložljive podatke (lokacijsko informacijo, potrdilo o namenski rabi, geodetski elaborat, načrt poteka telekomunikacijskega voda) kakor tudi posvet z arhitektom o možni gradnji.  

Cena je 163.000,00 EUR. 

Vabljeni na ogled! 

PODROBNOSTI

Velikost
637 m2
Leto
Lokacija
Podnart
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Stopite v stik