Turistični objekt na priljubljeni destinaciji v okolici Bohinjskega jezera
#7789
Bohinj
640m2
1350000

PREGLED

V naselju Srednja vas v okolici Bohinjskega jezera je naprodaj turistični objekt, ki ima dolgo in uspešno turistično zgodovino. Objekt se že vrsto let oddaja v turistični namen skozi celo leto in je zaradi svoje izjemne lokacije izredno priljubljen med tujimi in domačimi gosti.

Objekt sestavljata dve apartmajski hiši s skupno kapaciteto 50 oseb. Večja hiša iz leta 1985 ima površino ok. 640 m2. Hišo sestavlja 12 apartmajev različnih velikosti, od studia do družinskih apartmajev z dvema spalnicama. V hiši je gostinski lokal in zimski vrt. Manjša hiša s površino 168 m2 se nahaja nasproti. V nje sta dva apartmaja in stanovanje. Skupna površina parcel pod objektom znaša 970 m2.

Objekt ima  centralno ogrevanje na olje in sončne kolektorje, ki se nahajajo na strehah obeh stavb.

Pred objektom je omogočeno parkiranje za 16 avtomobilov.

Srednja vas v Bohinju je izredno priljubljeno turistično naselje tik ob robu Triglavskega narodnega parka in je slabih 4 km oddaljena od jezera Bohinj. Naselje leži ob zahodnem vznožju planote Pokljuka, ki je najboljša destinacija za smučarski tek v Sloveniji. 50 km urejenih prog je speljanih po tihih gozdovih in čez obsežne visokogorske pašnike. Naselje se ponaša s čudovitim razgledom na bližnja hriba Studor in Rudnico. Na pobočju pod Rudnico v zimskem času obratuje smučišče Senožeta, ki omogoča tudi nočno smuko ter možnost smučarske šole. Do priljubljenega smučišča Vogel je samo 7 km. Iz naselja vodijo urejene pohodniške poti do bližnjih gorskih vrhov, slapov potoka Ribnice ter doline Voje in planote  Uskovnica. Naselje je znano tudi zaradi Bohinjske sirarne, ki že od davnega leta 1873 proizvaja bohinjski sir, enega izmed najbolj prepoznavnih izdelkov Bohinja.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

PODROBNOSTI

Velikost
640 m2
Leto
1985
Lokacija
Bohinj
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Stopite v stik