Svetlo in funkcionalno stanovanje v Ljubljani
#1442
Bratovževa ploščad
59.2m2
255000

PREGLED

Na odlični lokaciji v soseski Bratovževa ploščad v lepo vzdrževanem stanovanjskem bloku, zgrajenem leta 1976, prodamo 2-sobno svetlo in funkcionalno stanovanje v skupni izmeri 59,5 m2.

Stanovanje se nahaja v pritličju in ima uporabno površino 59,5 m2 – sestavljajo ga predsoba, kopalnica, spalnica, dnevna soba z izhodom na teraso, hodnik  z veliko garderobno omaro in kuhinja z jedilnico. Stanovanju pripada terasa z nedokončanim nadstreškom v velikosti 30 m2 je, ki se lahko preuredi v zaprt bivalni prostor. Stanovanje je bilo pred kratkim v celoti prepleskano in osveženo z novim laminatom v dnevni sobi. Ogrevanje je CK.

Stanovanju pripada tudi klet v izmeri 3,4 m2 in en parkirni prostor v garaži pod blokom. Možnost parkiranja tudi več avtomobilov na zunanjem velikem parkirišču pred stavbo, brez doplačila. Stanovalci bloka uporabljajo tudi skupni prostor, namenjen shranjevanju koles (kolesarnica).

Stanovanjski blok se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture: šola in vrtec sta oddaljena 5 minut stran, igrišče za otroke v neposredni bližini, tako kot tudi trgovine, banka in lekarna. Stavba ima izredno široke hodnike in prostorno dvigalo, zaradi česar je stanovanje primerno tako za družine kot tudi starejše oz. gibalno ovirane.

Stanovanje je prazno, selitev je možna takoj.

Stanovanje je etažirano in vpisano v ZK. Nima bremen. Energetska izkaznica je v izdelavi.

Pogoj prodajalca: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne vrednosti nepremičnine.

PODROBNOSTI

Velikost
59.2 m2
Leto
1976
Lokacija
Bratovževa ploščad
Kopalnice
1
Spalnice
1
Dodatno

Stopite v stik