Stanovanje v ožjem mestnem jedru Ljubljane
#1020
Ljubljana center
137m2
490000

PREGLED

Na izjemno mirni in atraktivni lokaciji v ožjem centru Ljubljane posredujemo pri prodaji novega stanovanja z zanimivimi arhitekturnimi rešitvami v velikosti 137 m2.

Stanovanje je na novo urejeno v mansardnem delu spomeniško zaščitene meščanske hiše. Stara lesena konstrukcija je bila popolnoma odstranjena in zamenjana z  novo jekleno. Dostop do stanovanja je urejen po novem zaprtem zunanjem stopnišču. Pred stanovanjem se nahaja manjša terasa s sedežno garnituro.

Stanovanje krasi prostoren dnevni prostor z jedilnim kotom, kuhinjsko nišo in shrambo v velikosti ok. 77 m2, ki se na eni strani končuje z zaprto ložo (ok. 10 m2) s pogledom na notranje dvorišče. V stanovanju so še velika spalnica z garderobno omaro (21 m2), ki je povezana s kopalnico (10 m2), spalnica oz. kabinet v velikosti 10 m2, utiliti in ločen wc.  Kopalnica je opremljena z dvema umivalnikoma, prostornim tušem, bidejem in wc-jem, pripravljene so tudi inštalacije za kad.

Odprt tloris stanovanja dopušča  številne kombinacije postavitve glede na končno namembnost (stanovanjske ali poslovne prostore) in potrebe bodočega lastnika.

Gradnja stanovanja je bila izvedena po najvišjih standardih: 60 cm talne izolacije, 40 cm izolacije v poševnem delu strehe, celotna površina stanovanja je centralno talno ogrevana (plinska peč), pripravljeni so vsi vodovodni priključki in priključek za klimo, internet, alarm.

Parkiranje je možno z dovolilnico MOL ali v garažni hiši na Kongresnem trgu.

Lokacija nepremičnine nudi vse prednosti življenja v ožjem mestnem jedru.

Pogoj prodajalca je, da davek na promet z nepremičninami v znesku 2% prodajne cene plača kupec.

PODROBNOSTI

Velikost
137 m2
Leto
Lokacija
Ljubljana center
Kopalnice
1
Spalnice
2
Dodatno

Stopite v stik