Samostojna hiša na Jesenicah
#3928
Koroška Bela
188m2
220000

PREGLED

V naselju Koroška Bela na Jesenicah prodamo samostojno hišo, ki leži na dveh parcelah v skupni velikosti 188 m2. Hiša je bila sicer zgrajena l. 1927, vendar v letu 2008 kompletno adaptirana (inštalacije, kopalnica, tlaki), streha se je menjala l. 2010. V l. 2022 je bila narejena nova fasada s toplotno izolacijo. Hiša ima svetle prostore, iz katerih se odpirajo čudoviti pogledi na okolico. Hiše se drži majhen zelenjavni vrtiček. Dostop do hiše je iz javne asfaltirane ceste.

Hiša etažnosti K+P+M je delno podkletena in obsega 109 m2 uporabne površine. V kleti se nahaja več funkcionalni prostor s kurilnico. Razporeditev prostorov v pritličju: predprostor, kuhinja z jedilnico, spalnica, kopalnica z wc-jem. V mansardi se nahajata dve sobi oz. spalnice. Ogrevanje: CK na trdo gorivo.

Zemljišče v velikosti 188 m2 sestavljata dve ločeni parceli. Poleg hiše se nahajata še gospodarski objekt (12 m2), v katerem so garaža oz. delavnica in shramba, ter zunanja terasa. Za teraso je že nabavljen material za postavitev lesenega nadstreška.

Skupaj s hišo se prodaja samostojna parcela v velikosti 11.630 m2, ki v naravi predstavlja hrib z gozdom.

Pred hišo je asfaltirano parkirišče za štiri avtomobile.

Hiša je lepo vzdrževana in se prodaja delno opremljena.  V ceno je vključeno le eno leto staro kuhinjsko pohištvo proizvajalca DanKuchen z vsemi aparati, skoraj nova dizajnerska  jedilna miza s stoli italijanskega proizvajalca pohištva in oprema spalnice v pritličju.

V bližini hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura, železniška postaja in vrtec.

Hiša je še zlasti primerna za tiste, ki iščejo dom v osrčju narave, pa hkrati dovolj blizu vse potrebne infrastrukture.   


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Pogoj prodajalca: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

PODROBNOSTI

Velikost
188 m2
Leto
2008
Lokacija
Koroška Bela
Kopalnice
1
Spalnice
3
Dodatno

Stopite v stik