Poslovno-stanovanjska hiša v Bohinjski Bistrici
#5839
Bohinjska Bistrica
300m2
175000

PREGLED

V središču Bohinjske Bistrice v osrčju Bohinja je na prodaj starejša hiša z izrednim razvojnim potencialom.
Stavba, v kateri je bila nekoč znana sirarna, se nahaja na pobočju Save Bohinjke blizu mestnega središča. Stavba je sicer v dotrajanem stanju, za novogradnjo je že pridobljeno veljavno gradbeno dovoljenje.
V skladu s projektom je del stavbe površine 200 m2 namenjen poslovni uporabi. Sedanji lastniki so tu načrtovali joga studio in butični fitnes. Stanovanjski del znaša 100 m2 uporabne površine.
PZI niso izdelani, vendar so ponudbe podizvajalcev z okvirno vrednostjo izvedbe že pridobljene in jih lahko posredujemo na zahtevo.

Ker je stavba predvidena za odstranitev, je potrebna izvedba začetnih rušitvenih del (ponudbe izvajalcev z oceno so že pridobljene in jih lahko posredujemo). Stroški odstranjevalnih del niso vključeni v ceno nepremičnine, bodo pa upoštevani kot morebitni pogoj prodaje v predpogodbi pred podpisom glavne pogodbe in prenosom lastninske pravice.


Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

V kolikor obstaja interes potencialnega kupca za odkup podjetja, ki ima nepremičnino v lasti, se lahko o tem dogovorimo tekom pogajanj za nakup nepremičnine.

PODROBNOSTI

Velikost
300 m2
Leto
1900
Lokacija
Bohinjska Bistrica
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Stopite v stik