Parcela na najvišjem delu Banjške planote
#9457
Lokovec
8008m2
121000

PREGLED

V Lokovcu, eni izmed najdaljših in najbolj prostranih slovenskih vasi prodajamo dve parceli v skupni izmeri 8.008m2. Ena izmed parcel je po spremembah in dopolnitvah OPN-ja občine Nova Gorica v območju centralnih dejavnosti. Parcela se nahaja v vaškem jedru tik ob glavni javni cesti. V bližini parcel je tako elektrika, vodovod, telekomunikacije in javni objekti. 

Obe parceli imata dostop z občinske ceste iz dveh strani, kar potencialnemu investitorju ponuja prednost pri razvoju turističnih dejavnosti. Parceli sta po GURSu opredeljeni delno gozdna in kmetijska zemljišča, ena parcela pa ima delež površine namenske rabe (29%) opredeljene kot osrednja območja centralnih dejavnosti. 

Lokacija je zanimiva tako za bivanje kakor tudi za različne vrste turizma. Občina je naklonjena razvoju okoliša tudi v smeri podeželskega, hribovskega ali eko turizma (piknik prostor, drevesne hiške, glamping hiške, postajališče za kampiranje ali drugo). Ker v bližini ni večjih nastanitvenih objektov, predstavlja nakup parcele izjemen investicijski potencial, saj je Lokovec zanimiva stična točka različnih popotnikov sveta (veliko kolesarjev, lovcev, nabiralcev naravnih dobrot v naravi, ki obdaja vasico, tekači na smučeh, možnost obiska kraških jam, jahalnega kluba in drugo). V kolikor bi obstajal interes investitorja je možno različno sodelovanje z okoliškimi ponudniki drugih storitev.  

V kolikor vas zanimajo dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 041-999-425, z veseljem vam odgovorimo na vsa zastavljena vprašanja! 

PODROBNOSTI

Velikost
8008 m2
Leto
Lokacija
Lokovec
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Stopite v stik