Vrhunski apartmaji z zasebnim bazenom v Ljubljani
#8264
Šiška, Ljubljana
550m2
1800000

PREGLED

Vrhunski apartmaji z zasebnim bazenom v Ljubljani – Šiška. Do središča mesta in starega mestnega jedra je le 15 min sprehoda skozi park Tivoli. Na voljo so zasebni bazen, telovadnica in spa.

Apartma št.1

Vrhunsko enosobno stanovanje se nahaja v pritličju lepo prenovljene vile. V apartmaju lahko spijo štiri osebe. Ima eno samostojno spalnico in dodatno raztegljiv kavč v dnevnem prostoru. Kuhinja je popolnoma opremljena in brezhibna kopalnica je dokončana po zelo visokih standardih. Vhod v to čudovito stanovanje je skozi elektronska vhodna vrata s kodo. Ima lastno teraso, ki ima izhod skozi kuhinjo.

Apartma št.2

Drugi apartma je v prvem nadstropju. Z dvema neodvisnima spalnicama in raztegljivim kavčem v dnevnem prostoru lahko sprejme do šest oseb – štirje odrasli in dva otroka. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico v stilu spa.

Apartma št.3

Atraktivno dvosobno stanovanje v mansardi v drugem nadstropju je končano po zelo visokih standardih. V apartmaju sta dve neodvisni spalnici in lahko spijo štiri osebe. Opremljen je z ločeno kuhinjo-jedilnico, prostornim dnevnim prostorom in čudovito kopalnico, ki ima veliko kopalno kad.

Apartma št.4

To stanovanje je še vedno v gradnji ter bo najbolj luksuzno od vseh in ga sestavljajo odprta načrtovana dnevna soba in jedilnica, kuhinja, spalnica in zasebni spa z lastno infrardečo savno, tuši in kopalnico.

Nepremičnina se prodaja v sklopu že uveljavljenega podjetja in glede na poslovni načrt novega lastnika bi lahko dosegli od 7-10% donosa.

PODROBNOSTI

Velikost
550 m2
Leto
1940
Lokacija
Šiška, Ljubljana
Kopalnice
/
Spalnice
4 apartmaji
Dodatno

Zasebna telovadnica in bazen

Stopite v stik