Velika hiša na mirni lokaciji
#2486
Radovljica
699m2
590000

PREGLED

Samostojna, arhitekturno dovršena enodružinska hiša na mirni lokaciji.

Hiša je bila zgrajena l. 2009. Hiša je kvalitetno klasično grajena in dobro vzdrževana.

Hiša je arhitekturno dovršena ter narejena v stilu dunajske secesije. Tako je narejena za potrebe sodobnega bivanja, z velikimi prostori za druženje, tako znotraj kot na vrtu.

Prostori in trenutni razpored v pritličju nudijo komfortno bivanje in funkcionalno razporeditev za veliko družino. Velika dnevna soba, s prostorno jedilnico in dostopom na vrt, wc za goste ter pralnica, spalnica in velik predprostor.

V mansardi sta dve veliki spalnici, kopalnica s savno, poslovni prostor za sestanke in pisarna.

Na vrtu stoji čudovit paviljon. Dvorišče je izdelano iz kvalitetnega kamna, tam je možnost parkiranja za 6 avtomobilov (parkirni prostor je deloma pokrit; dva nadstreška za štiri avtomobile). Pred hišo je tudi lična lesena lopa za shrambo orodja in športne opreme. Ogrevanje: elektrika in trda goriva.

Hiša stoji na mirni urejeni lokaciji, s čudovitim razgledom na bližnje gozdne površine in reko. Nudi izjemno izhodišče za vsakodnevne rekreativne aktivnosti. V neposredni bližini so samostojne novozgrajene in obnovljene hiše, ki kažejo urejenost celotnega obrobja Radovljice. Avtocestni priključek je le 4 km stran in do Ljubljane je le 30 min vožnje.

PODROBNOSTI

Velikost
699 m2
Leto
2009
Lokacija
Radovljica
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Velikost: 195,20 m2 neto tlorisne površine, 135,00 m2 uporabne površine, zemljišče : 699 m2

Stopite v stik