Velika družinska hiša v Bohinju
##1230
Koprivnik v Bohinju
223m2
610000

PREGLED

Lepa velika družinska hiša skupaj z velikim skednjem se nahaja na čudoviti lokaciji v vasici Koprivnik na 970 m nadmorske višine v osrčju Triglavskega narodnega parka. Vožnja iz Bohinjske Bistrice traja le 15 minut z avtomobilom, obstaja tudi avtobusna povezava. Do Bohinjskega jezera se lahko pripeljete v 20 minutah, do Pokljuške planote pa je le 10 minut vožnje. Samo po 15 minutah hoje od hiše pot pripelje na Vodnikov razglednik s čudovitim odprtim pogledom na Bohinjsko jezero in gore. V vasi je gostilna z lokalnimi značilnimi jedmi.

Samo po 15 minutah hoje od hiše pot pripelje na Vodnikov razglednik s čudovitim odprtim pogledom na Bohinjsko jezero in gore.

Hiša je bila v celoti visoko standardno prenovljena, pri čemer so bili ohranjeni nekateri prejšnje značilnosti. Ima 6 spalnic in 3 kopalnice ter veliko jedilnico, bivalni prostor s starinskim kaminom, veliko kuhinjo, predsobo, shrambo, savno in balkone za uživanje v razgledih na dolino in okoliške gore. Hiša je kompletno opremljena s pohištvom in belo tehniko višjega cenovnega razreda. Ogrevanje je centralno. Zemljišče, ki spada k nepremičnini, je veliko 25.498 m2. Parcela ob hiši je preurejena v terase, ima zelenjavni vrtiček, kotiček za sprostitev z lesenim jacuzzijem in veliko prostora za druženje in uživanje v razgledih. Tudi pripadajoči gozd ponuja veliko možnosti za uživanje tako v poletnih kot tudi zimskih mesecih.

Na parceli ob hiši je velik gospodarski objekt, ki se trenutno uporablja kot joga studio in shramba. Obstaja možnost za preureditev poslopja v dodatne bivalne prostore.

Nepremičnina se trenutno uporablja kot počitniška hiša in tudi kot zelo iskana turistična namestitev. Z nakupom hiše bo bodoči lastnik deležen dohodka od turističnega oddajanja v najem, saj tovrstna dejavnost že poteka in so rezervacije zagotovljene za leto 2022 (razen če bo novi lastnik želel preklicati obstoječe rezervacije). Hiša je primerna tudi kot velika družinska hiša za tiste, ki želijo ustvariti nov dom na podeželju.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

PODROBNOSTI

Velikost
223 m2
Leto
1935
Lokacija
Koprivnik v Bohinju
Kopalnice
3
Spalnice
6
Dodatno

savna, zunanji jacuzi

Stopite v stik