Poslovni prostori na Viču
#7990
Vič- Cesta v Gorice
1.492m2
3000000

PREGLED

Prodamo poslovno/proizvodno/skladiščno stavbo, ki se nahaja na Viču, natančneje na Cesti v gorice, v neposredni bližini izvoza na avtocesto in ostale pomembne infrastrukture. Stavba je bila zgrajena v letu 2000 in obsega poslovni del, skladišče in industrijski del. Prodaja se stavba z okolico, površina parcele obsega 2.600m2, od česar stavba zavzema 596m2 površine nad zemljiščem, tako ostali del predstavlja okolico stavbe s prostorom za večje število parkirnih mest (20+).

Lokacija objekta

Objekt je lociran v Ljubljani, na Viču v industrijski coni, v neposredni bližini izvoza na avtocesto. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura (trgovine, avtobusna postaja, restavracije itd.). Objekt je vezan na vso razpoložljivo javno infrastrukturo (voda, elektrika).

Namembnost in zasnova objekta

Objekt je »POSLOVNO-PROIZVODNO-SKLADIŠČNI OBJEKT«, s pritličjem, v katerem se nahaja:

  • proizvodni del prostorov v skupni površini 497m2;
  • skladišče v izmeri 170m2;
  • pomožni prostori v izmeri 75m2 (kotlarna – centralno ogrevanje in priprava tople vode – plin).

V pritličju je tako skupne funkcionalne površine 742m2. V medetaži se nahajajo pomožni prostori poslovnega dela, kot so ženske in moške sanitarije, arhiv in pisarniško skladišče za drobni inventar in stopniščni prostor, kar skupaj znese slabih 179m2. V prvem nadstropju se nahajajo pisarniški prostori s sprejemnico in čajno kuhinjo, skupaj z vsemi pisarnami (in eno delavnico) je funkcionalna uporabna površina prvega nadstropja 571m2.

Skupna bruto površina objekta tako znaša 1.492m2. V okolici objekta je dovolj prostora za večje število različnih prevoznih sredstev. Celotno zemljišče je ograjeno z ograjo in določa mejo med sosednjimi parcelami.

Dvigala

Objekt ima električno tovorno dvigalo (10m2), s katerim se lahko prevaža različno blago, naloženo tako iz zunanje strani kakor tudi z notranje.

Objekt je trenutno v najemu, zato za potencialnega kupca puščamo odprto možnost, da si v prihodnosti zagotovi daljši najem, v kolikor ga ta možnost zanima. Več o tem predstavimo na morebitnem srečanju/ogledu nepremičnine.

Oglas je informativne narave. Naročnik si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika. Morebitna pogodba bo sklenjena samo v primeru, da naročnik izbere posameznega ponudnika in da se stranki nato tudi pisno dogovorita o vseh bistvenih sestavinah posla. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

PODROBNOSTI

Velikost
1.492 m2
Leto
2000
Lokacija
Vič- Cesta v Gorice
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Stopite v stik