Hiša ob reki z izrednim potencialom
#8765
Bohinjska Bistrica
159.3m2
199000

PREGLED

V središču Bohinjske Bistrice v osrčju Bohinja je na prodaj starejša hiša z izrednim razvojnim potencialom. Stavba se nahaja v bližini vse pomembne infrastrukture (vrtec, osnovna šola, banka, trgovina, pošta) in blizu mestnega središča. Stavba je bila zgrajena leta 1892 in je v dotrajanem stanju. Možna je obnova oz. izvedba nadomestne gradnje – v našem podjetju ponujamo možnost sodelovanja pri pridobivanju potrebne dokumentacije za gradnjo in pomoč pri izvedbi gradnje. Lokacijska informacija v pridobivanju (možnosti sprememb nepremičnine si lahko ogledate z našimi arhitektkami). Stanovanjski del v trenutnem stanju znaša 159,3m2 površine stavbe.

Okolica ponuja veliko možnosti za rekreacijo v vsakem letnem času, v bližini se nahaja Bohinjsko jezero (cca.7km), smučišče Kobla in Vogel, vodni park in Pokljuka. Je odlično izhodišče za pohodništvo – Črna prst, Triglav, Sedmera jezera itd. Zaradi izjemne lokacije nepremičnina predstavlja odlično poslovno-turistično investicijsko priložnost.

Pogoj prodajalca je, da kupec krije davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajno dogovorjene cene (razen če se med pogajanji ne dogovori drugače).

PODROBNOSTI

Velikost
159.3 m2
Leto
1982
Lokacija
Bohinjska Bistrica
Kopalnice
Spalnice
Dodatno

Stopite v stik