Ekskluzivna hiša v vasi Podkoren
##9779
Podkoren
149m2
525000

PREGLED

V osrčju idilične vasi Podkoren, v 5 min vožnje od Kranjske Gore in 10 min do italijanske meje se prodaja ekskluzivna nepremičnina, namenjena tako bivanju kot tudi oddajanju v turistični najem.

Hiša ima dve ločeni vendar medsebojno povezani enoti, vsaka od katerih ima lasten dostop. Večja enota vsebuje 3 spalnice in dve kopalnici z velikim dnevnim prostorom v dveh nadstropjih. Stanovanje v pritličju ima eno spalnico, v bivalnem prostoru je velik raztegljiv kavč za dodaten spalni prostor po potrebi. Neizdelana mansarda ima približno 100 m2 površine in se lahko preuredi v samostojno bivalno enoto.

Nepremičnina se trenutno uporablja deloma za turistično oddajanje, deloma pa kot počitniška hiša sedanjih lastnikov. Nepremičnina se nahaja v neposredni bližini smučišča Podkoren in ima dober cestni dostop do turističnih zmogljivosti v okolici. Hiša je v celoti opremljena s pohištvom in opremo višjega cenovnega razreda. Oddajanje apartmajev uspešno poteka preko mednarodnih uveljavljanih trženjskih platform. Odlična poslovna naložba ter priložnost za ustvarjanje družinskega domovanja ali počitniške hiše.

Pogoj prodajalca je, da kupec krije stroške agencijske provizije v višini 4 % od prodajne vrednosti + DDV, prodajalec pa bo plačal davek na promet (razen če se med pogajanji ne dogovori drugače).

PODROBNOSTI

Velikost
149 m2
Leto
1931
Lokacija
Podkoren
Kopalnice
3
Spalnice
4
Dodatno

Stopite v stik