Čudovita alpska hiša v Bohinju
#7497
Koprivnik
224.6m2
875000

PREGLED

Edinstvena velika, energetsko učinkovita alpska hiša z ločenim apartmajem, zgrajena leta 2007. Hiša je v zgornjem delu montažna, narejena po naročilu Rico house in s 30-letno garancijo. Stoji na velikem zemljišču s skupno površino 9435 m2 in s pogledom na valovita polja in gore.

Na posestvu so nadstrešek za avtomobile in pomožno skladišče, senik in velika lopa, gospodarski poslopji za živali ter obsežen pašnik. Zraven hiše je lepo urejen vrt in premišljeno urejena terasa s poletno kuhinjo in jacuzzijem za sprostitev.

Hiša ima v prvem nadstropju veliko odprto kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z neverjetnim razgledom na okoliško naravo. Poleg tega v nadstropju so še kopalnica s straniščem in velika spalnica. Hodnik vodi tako v zgornje nadstropje z več spalnega prostora kot tudi v spodnje pritličje do apartmaja z ločenim vhodom. V zgornjem nadstropju hiše so tri velike spalnice, od katerih je zakonska spalnica opremljena s kopalnico, ter velika družinska kopalnica in prostor za manjšo pisarno. Vse spalnice imajo lastne balkone.

Apartma z lastnim zunanjim vhodom ima lep zasebni vrt. Prostor v notranjosti je opremljen s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, prostorno kopalnico z masažno kadjo in dvema spalnicama. Apartma se lahko oddaja v turistični namen.

Celotna hiša ima urejeno talno gretje, ogreva se na olje, poleti pa za ogrevanje vode poskrbi toplotna črpalka. Hiša ima lastno greznico.

Hiša je locirana v mirni vasici Koprivnik in je oddaljena 15 minut vožnje do Bohinjske Bistrice, 20 minut do Bohinjskega jezera, 10 minut do smučišča Pokljuka, 1 uro do letališča in 1 uro in 15 minut do Ljubljane.

Cena nepremičnine je 875.000,00 Eur.

PODROBNOSTI

Velikost
224.6 m2
Leto
2007
Lokacija
Koprivnik
Kopalnice
4
Spalnice
6
Dodatno

Stopite v stik